Test Engineer

Solliciteer nu

IK WIL TEST ENGINEER WORDEN!

Ben jij degene die voor de vakantie een checklist maakt zodat je niets vergeet? Of voor een afspraak liever 5 minuten te vroeg komt dan het risico lopen te laat te komen? Bekijk dan eens deze vacature als Test Engineer en misschien ligt jouw toekomst wel bij SYSQA.

Full-time · SYSQA

WAT DOET EEN TEST ENGINEER

Een Test Engineer bij SYSQA adviseert opdrachtgevers over het verbeteren van de kwaliteit van hun IT-systemen. Maar hoe leg je dat uit aan een kennis in de kroeg?

Je hebt er vast wel eens mee te maken gehad. Tijdens het online winkelen doet de webshop niet wat je verwacht, het reserveren van een tafel bij een restaurant lukt niet of er is een vertraging op de lijn tijdens het videobellen met iemand uit het buitenland. Het zijn voorbeelden van alledaagse IT-systemen die niet functioneren zoals jij zou verwachten. Daar kun je als Test Engineer bij SYSQA iets aan doen!

Als Test Engineer evalueer je IT-systemen door het uitvoeren van software testen. Deze softwaretesten ontwerp je zelf en voer je ook zelf uit. Hiermee geef je de klant inzicht in de kwaliteit van zijn IT-systeem. Wat functioneert wel maar ook zeker wat functioneert niet. Er wordt veel van je analytische vaardigheden gevraagd en minstens net zoveel van je communicatieve skills. Test Engineers bij SYSQA testen alles: van websites en webshops tot beurssystemen of zelfs stormvloedkeringen. Voor ieder IT-systeem kies jij de beste testaanpak.

IK ZIE EEN CARRIÈRE ALS TEST ENGINEER ECHT WEL ZITTEN, MAAR WAAR MOET IK BEGINNEN?

Je toekomstige SYSQA collega’s zullen vertellen dat een IT project nooit succesvol kan zijn zonder een Test Engineer. Dit komt doordat je als Test Engineer op de details let, bugs tegenkomt die andere niet zullen vinden en daarnaast ook nog orde schept in de chaos. Klinkt interessant toch? Om dat slim en efficiënt te doen heb je kennis nodig. En je toekomstige SYSQA collega’s hebben deze kennis. Zij kunnen jou het verschil uitleggen tussen scripted en exploratory testen.

DURF TE GROEIEN

Dit is hét moment dat de rest van je carrière kan bepalen. Pak nu jouw kans op een carrière in IT! Je wordt tijdens ons traject opgeleid en begeleid door betrokken collega’s. Ook wanneer je met een gave, uitdagende opdracht bezig bent. Dan moet je natuurlijk wel een beetje lef hebben, om de stap naar IT te maken én om je kansen te pakken. Met een beetje durf maak jij hier een prachtige start in IT. Dus: durf jij?

WIE IS SYSQA ALS WERKGEVER

Bij SYSQA is alles een team effort. We lossen samen problemen op en vieren onze successen. Er is veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling met een groot opleidingsaanbod, waar we leren van onze fouten en elkaar stimuleren om ieder keer wat nieuws te leren.

Voor afleiding en je collega’s spreken na het werk zorgen we natuurlijk ook. Van sportevenementen tot SYSQA events waarin we met elkaar erop uit gaan, je kunt het zo gek niet bedenken.

Je komt te werken in een informele organisatie met gedreven professionals. We zijn erg trots op de diversiteit aan collega’s bij SYSQA. We willen groeien en creëren de best mogelijke werkomgeving zodat iedereen kan excelleren in zijn vakgebied.

Hierdoor word je direct onderdeel van een grote groep experts waar jij je kennis kan halen maar ook kan brengen. Daarnaast krijg je de vrijheid om eigen initiatieven te nemen en je ideeën in de praktijk te brengen. In een kennismakingsgesprek vertellen we hier graag meer over.

WIE BEN JIJ

Als toekomstige SYSQA collega ben jij iemand die:

  • Wil samenwerken met een team van gedreven collega’s;
  • Kennisdeling, leergierigheid, gedrevenheid en flexibiliteit in je DNA hebt zitten;
  • Hbo of wo is afgestudeerd.

WAT HEBBEN WE JE TE BIEDEN

  • Een vast contract.
  • Een salaris van €2.400 – €2.700 bruto plus onderstaande secundaire arbeidsvoorwaarden.

SOLLICITEREN OP DEZE TEST ENGINEER VACATURE

Word jij onze nieuwe SYSQA collega? Solliciteer dan via de blauwe button hier beneden! Heb je eerst nog vragen over de functie? Bel, app of mail gerust naar Nelleke Mensink (06 442 706 64 / nmensink@sysqa.nl).