Test Automation Engineer

Solliciteer nu

IK WIL TEST AUTOMATION ENGINEER WORDEN!

Is Java voor jou meer dan een eiland, en Python meer dan een achtbaan in de Efteling? Dan ligt jouw toekomst misschien wel bij SYSQA. Bekijk deze vacature als Test Automation Engineer maar eens!

Full-time · SYSQA

WAT DOET EEN TEST AUTOMATION ENGINEER

Een Test Automation Engineer bij SYSQA automatiseert testwerkzaamheden voor onze klanten. Maar wat vertellen zij op een verjaardag?

Jij ontzorgt je collega’s door hun werkzaamheden te automatiseren. Je bent constant met de nieuwste technologie aan het werk om nieuwe bugs te vinden in de IT systemen van onze klanten. De ene dag voer je een DDOS-aanval uit om uit te vinden wat de maximale capaciteit van een server is, de andere dag ondersteun je een developer bij het vinden van de oorzaak van een bug. Dit alles doe je om te zorgen dat de technologie binnen een organisatie zo goed mogelijk aansluit op haar doelstellingen.

Jij voert tienduizenden testen per dag uit. Op deze manier geef jij onze klanten inzicht in de kwaliteit van hun IT systeem die niemand anders kan geven. Je gebruikt de meest moderne tools op het gebied van data, security, en performance. Dit doe je bijvoorbeeld voor grote supermarkten, samenwerkingsplatformen voor Europese energiehandelaren en webwinkels. Hiermee komt Europa niet zonder stroom te zitten, krijgen je vrienden de juiste aanbieding van de supermarkt en zorg je ervoor dat je collega’s en jij na het werk online kunnen winkelen. Kortom werk met betekenis.

IK ZIE EEN CARRIÈRE ALS TEST AUTOMATION ENGINEER ECHT WEL ZITTEN, MAAR WAAR MOET IK BEGINNEN?

Je toekomstige SYSQA collega’s zullen je vertellen dat Test Automation Engineers niet worden geboren maar uit luiheid ontstaan. Zij zijn constant bezig werkzaamheden te automatiseren. Om dat slim en efficiënt te doen heb je kennis nodig. En alle SYSQA collega’s hebben deze kennis. Zij kunnen jou het verschil uitleggen tussen Selenium en SoapUI.

DURF TE GROEIEN

Dit is hét moment dat de rest van je carrière kan bepalen. Pak nu jouw kans op een carrière in IT! Je wordt tijdens ons traject opgeleid en begeleid door betrokken collega’s. Ook wanneer je met een gave, uitdagende opdracht bezig bent. Dan moet je natuurlijk wel een beetje lef hebben, om de stap naar IT te maken én om je kansen te pakken. Met een beetje durf maak jij hier een prachtige start in IT. Dus: durf jij?

WIE IS SYSQA ALS WERKGEVER

Bij SYSQA is alles een team effort. We lossen samen problemen op en vieren onze successen. Er is veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling met een groot opleidingsaanbod, waar we leren van onze fouten en elkaar stimuleren om ieder keer wat nieuws te leren.

Voor afleiding en je collega’s spreken na het werk zorgen we natuurlijk ook. Van sportevenementen tot SYSQA events waarin we met elkaar erop uit gaan, je kunt het zo gek niet bedenken.

Je komt te werken in een informele organisatie met gedreven professionals. We zijn erg trots op de diversiteit aan collega’s bij SYSQA. We willen groeien en creëren de best mogelijke werkomgeving zodat iedereen kan excelleren in zijn vakgebied.

Hierdoor word je direct onderdeel van een grote groep experts waar jij je kennis kan halen maar ook kan brengen. Daarnaast krijg je de vrijheid om eigen initiatieven te nemen en je ideeën in de praktijk te brengen. In een kennismakingsgesprek vertellen we hier graag meer over.

WIE BEN JIJ

Als toekomstige SYSQA collega ben jij iemand die:

  • Wil samenwerken met een team van gedreven collega’s;
  • Kennisdeling, leergierigheid, gedrevenheid en flexibiliteit in je DNA hebt zitten;
  • Hbo of wo is afgestudeerd.

WAT HEBBEN WE JE TE BIEDEN

  • Een vast contract.
  • Een salaris van €2.400 – €2.700 bruto plus onderstaande secundaire arbeidsvoorwaarden.

SOLLICITEREN OP DEZE TEST AUTOMATION ENGINEER VACATURE

Word jij onze nieuwe SYSQA collega? Solliciteer dan via de blauwe button hier beneden! Heb je eerst nog vragen over de functie? Bel, app of mail gerust naar Nelleke Mensink (06 442 706 64 / nmensink@sysqa.nl).