Talent Sourcer

Solliciteer nu

TALENT SOURCER BIJ SYSQA

Heb jij alle kandidaten van je favoriete tv-programma online al gevonden? Speel jij LinkedIn en Instagram helemaal uit? Dan is deze vacature als Talent Sourcer bij SYSQA zeker iets voor jou.

Full-time · SYSQA

WAT DOET EEN TALENT SOURCER?

Een Talent Sourcer zoekt online naar nieuw talent voor SYSQA. Maar hoe vertel je wat je doet op je werk aan je buurman of buurvrouw?

Jij bent de zoekmachine van SYSQA. Elke dag ben je bezig het grootste talent op de arbeidsmarkt te vinden voor SYSQA. Als geen ander kun jij vertellen waarom deze talenten moeten kiezen voor SYSQA, wat de verwachtingen zijn en welke toegevoegde waarde ze leveren voor SYSQA en haar opdrachtgevers. Het ene moment voer je gesprekken met een mogelijk nieuw talent voor SYSQA. Op het andere moment evalueer je met je team de afgelopen periode en bepaal je de aanpak om nieuw talent te vinden voor de komende periode.

Als Talent Sourcer werk je met Homerun, LinkedIn Jobs, LinkedIn Recruiter en de social media kanalen van SYSQA. Je maakt onderdeel uit van het HR-team en werkt samen met Marketing en Sales om nieuwe collega’s te vinden. 

WIE IS SYSQA ALS WERKGEVER

SYSQA is een IT-consultancy bedrijf met ambitie. Onze ambitie is om alle IT-projecten succesvol te maken. Het vervullen van deze ambitie gaat gepaard met groei. Om deze groei te realiseren zijn we opzoek naar 100 nieuwe collega’s. Je komt te werken in een informele organisatie met gedreven mensen. Naast hard werken zorgen wij ook voor borrels en feesten. Ook in Corona tijd doen we dit door het organiseren van online bier proeverijen en escaperooms.

We zijn erg trots op de diversiteit aan collega’s bij SYSQA. Al onze collega's krijgen de vrijheid om eigen initiatieven te nemen en ideeën in de praktijk te brengen. Heb je hiervoor extra kennis of trainingen nodig? Geen probleem, SYSQA regelt dit. In een kennismakingsgesprek vertellen we hier meer over en horen we graag wat jouw ambities zijn.

WIE BEN JIJ

Als toekomstige Talent Sourcer ben jij iemand die:

  • Kennis heeft op het gebied van sourcing;
  • Wil onderdeel uitmaken van het HR-team van SYSQA;
  • Kennisdeling, leergierigheid, gedrevenheid en flexibiliteit in je DNA hebt zitten;
  • Hbo of wo is afgestudeerd.

WAT HEBBEN WE JE TE BIEDEN

  • Een salaris van €2.900 - €3.500 bruto
  • Een laptop en telefoon
  • 25 vakantiedagen
  • Reiskostenvergoeding


SOLLICITEREN OP DEZE TALENT SOURCER VACATURE

Word jij onze nieuwe Talent Sourcer? Solliciteer dan via de blauwe button hier beneden! Heb je eerst nog vragen over de functie? Bel, app of mail gerust naar Mark van de Kimmenade (06 249 765 70 / mvandekimmenade@sysqa.nl).