Slimme IT Starter

Solliciteer nu

IK WIL WERKEN IN DE IT!

Zie jij de IT als de toekomst? Werd je vanmorgen wakker met brandende ambities maar weet je niet waar te beginnen? Bekijk dan deze vacature als Slimme IT Starter eens en wie weet ligt jouw toekomst wel bij SYSQA!

Full-time · SYSQA

WAT GA JE DOEN ALS SLIMMER IT STARTER BIJ SYSQA?

Een carrière in de IT is voor iedereen bereikbaar, dat is de overtuiging van SYSQA. Maar hoe ga je dat realiseren?

De wereld om ons heen digitaliseert. Bij steeds meer organisaties zie je dat IT een steeds grotere rol speelt in de bedrijfsvoering. Projecten worden steeds groter, duurder en complexer. Techniek ontwikkelt zich sneller en concurrentie op alle markten neemt toe. De enige constante in deze ontwikkeling is de mens. En bij SYSQA maken we de mens in IT succesvol.

Wat als jij de kans krijgt om binnen een half jaar verantwoordelijk te zijn voor het testen van een webshop van een miljoenenbedrijf, of help jij de eisen op te stellen voor een nieuwe trein? Wat als jij van een groep losse ontwikkelaars een team mag smeden die de verwachtingen van iedereen overtreft? Het is allemaal mogelijk wanneer je vandaag beslist jouw IT-carrière te starten bij SYSQA als Slimme IT Starter.

IK WIL EEN CARRIÈRE ALS SLIMME IT STARTER, MAAR WAAR MOET IK BEGINNEN?

Je toekomstige SYSQA collega’s zullen vertellen dat er heel veel manieren zijn om klanten van SYSQA te helpen. Welke manier bij jou past ontdek je in ons opleidingstraject van een maand. Hierin leer je van je collega’s hoe jij een IT project succesvol kunt maken.

Tijdens deze periode ondersteunen we je bij het ontdekken waar jouw interesses en ambities liggen en waar je verder in wil groeien. Daarna ben je klaar om jouw carrière in de IT te starten.

WIE IS SYSQA ALS WERKGEVER

Bij SYSQA is alles een team effort. We lossen samen problemen op en vieren onze successen. Er is veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling met een groot opleidingsaanbod, waar we leren van onze fouten en elkaar stimuleren om ieder keer wat nieuws te leren.

Voor afleiding en je collega’s spreken na het werk zorgen we natuurlijk ook. Van sportevenementen tot SYSQA events waarin we met elkaar erop uit gaan, je kunt het zo gek niet bedenken.

Je komt te werken in een informele organisatie met gedreven professionals. We zijn erg trots op de diversiteit aan collega’s bij SYSQA. We willen groeien en creëren de best mogelijke werkomgeving zodat iedereen kan excelleren in zijn vakgebied.

Hierdoor word je direct onderdeel van een grote groep experts waar jij je kennis kan halen maar ook kan brengen. Daarnaast krijg je de vrijheid om eigen initiatieven te nemen en je ideeën in de praktijk te brengen. In een kennismakingsgesprek vertellen we hier graag meer over.

WIE BEN JIJ

Als toekomstige SYSQA collega ben jij iemand die:

  • Wil samenwerken met een team van gedreven collega’s;
  • Kennisdeling, leergierigheid, gedrevenheid en flexibiliteit in je DNA hebt zitten;
  • Hbo of wo is afgestudeerd.

WAT HEBBEN WE JE TE BIEDEN

  • Een vast contract.
  • Een salaris van €2.300 – €3.200 bruto plus onderstaande secundaire arbeidsvoorwaarden.

SOLLICITEREN OP DEZE SLIMME IT STARTER VACATURE

Word jij onze nieuwe SYSQA collega? Solliciteer dan via de blauwe button hier beneden! Heb je eerst nog vragen over de functie? Bel, app of mail gerust naar Mark van de Kimmenade (06 249 765 70 / mvandekimmenade@sysqa.nl).