Scrum Master

Solliciteer nu

IK WIL SCRUM MASTER WORDEN!

Zijn jouw vrienden afhankelijk van jou voor het organiseren van het vriendenweekend? Dan is deze vacature als Scrum Master bij SYSQA zeker iets voor jou.

Full-time · SYSQA

WAT DOET EEN SCRUM MASTER

Een Scrum Master bij SYSQA zorgt ervoor dat de IT teams van onze klanten iedere dag beter werken dan de dag ervoor. Maar hoe leggen ze dat uit op het vriendenweekend?

Jij maakt van een groep wildvreemde mensen een team. Als een herder waak jij over het team. Jij manoeuvreert het team langs obstakels. Het ene moment organiseer je een workshop om de volwassenheid van het team te vergroten. Op het andere moment faciliteer je de Product Owner en het team om de planning voor de komende twee weken af te stemmen.

Als Scrum Master bij SYSQA doe je dit bijvoorbeeld voor een team dat een webshop voor miljoenen klanten ontwikkelt of een team dat verantwoordelijk is voor de IT systemen op- en rond de snelwegen van Nederland. Denk hierbij aan de aansturing van de matrixborden boven de snelweg. Hiermee creëer je veiligheid op de Nederlandse snelwegen en zorg je ervoor dat je vrienden hun boodschappen thuis kunnen laten bezorgen.

IK ZIE EEN CARRIÈRE ALS SCRUM MASTER ECHT WEL ZITTEN, MAAR WAAR MOET IK BEGINNEN?

Je toekomstige SYSQA collega’s zullen je vertellen dat je geen Scrum Master wordt, dat ben je! Een team begeleiden is één, maar een team beter laten samenwerken is toch echt iets anders. Om dat slim en efficiënt te doen heb je kennis nodig en je toekomstige SYSQA collega’s hebben deze kennis. Zij kunnen jou het verschil uitleggen tussen het Spotify model en het Scaled Agile Framework.

DURF TE GROEIEN

Dit is hét moment dat de rest van je carrière kan bepalen. Pak nu jouw kans op een carrière in IT! Je wordt tijdens ons traject opgeleid en begeleid door betrokken collega’s. Ook wanneer je met een gave, uitdagende opdracht bezig bent. Dan moet je natuurlijk wel een beetje lef hebben, om de stap naar IT te maken én om je kansen te pakken. Met een beetje durf maak jij hier een prachtige start in IT. Dus: durf jij?

WIE IS SYSQA ALS WERKGEVER

Bij SYSQA is alles een team effort. We lossen samen problemen op en vieren onze successen. Er is veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling met een groot opleidingsaanbod, waar we leren van onze fouten en elkaar stimuleren om ieder keer wat nieuws te leren.

Voor afleiding en je collega’s spreken na het werk zorgen we natuurlijk ook. Van sportevenementen tot SYSQA events waarin we met elkaar erop uit gaan, je kunt het zo gek niet bedenken.

Je komt te werken in een informele organisatie met gedreven professionals. We zijn erg trots op de diversiteit aan collega’s bij SYSQA. We willen groeien en creëren de best mogelijke werkomgeving zodat iedereen kan excelleren in zijn vakgebied.

Hierdoor word je direct onderdeel van een grote groep experts waar jij je kennis kan halen maar ook kan brengen. Daarnaast krijg je de vrijheid om eigen initiatieven te nemen en je ideeën in de praktijk te brengen. In een kennismakingsgesprek vertellen we hier graag meer over.

WIE BEN JIJ

Als toekomstige SYSQA collega ben jij iemand die:

  • Wil samenwerken met een team van gedreven collega’s;
  • Kennisdeling, leergierigheid, gedrevenheid en flexibiliteit in je DNA hebt zitten;
  • Hbo of wo is afgestudeerd.

WAT HEBBEN WE JE TE BIEDEN

  • Een vast contract.
  • Een salaris van €2.300 – €3.200 bruto plus onderstaande secundaire arbeidsvoorwaarden.

SOLLICITEREN OP DEZE SCRUM MASTER VACATURE

Word jij onze nieuwe SYSQA collega? Solliciteer dan via de blauwe button hier beneden! Heb je eerst nog vragen over de functie? Bel, app of mail gerust naar Nelleke Mensink (06 44 27 06 64 / nmensink@sysqa.nl).