IT Trainee

Solliciteer nu

IT Trainee

Full-time | € 2300 – € 2600 | Regiokantoor in jouw buurt

Heb je je zinnen gezet op een carrière in de IT? Maar dan niet alleen op een puur technische functie? Als je een hbo/wo achtergrond hebt, analytisch sterk bent, geïnteresseerd in processen die spelen in organisaties waar Business en IT samenkomen, dan kan je deze kans niet laten schieten!

DIT IS JOUW IT TRAINEESHIP

Je start samen met andere trainees aan het IT Traineeship. Het programma bestaat uit:

• Een interne opleiding centraal in Nederland: je gaat diverse diploma’s en certificaten behalen die je nodig hebt om een vliegende start in de IT te maken.

• Ervaring op doen bij één van onze opdrachtgevers: na de opleiding wordt één van onze regiokantoren bij jou in de buurt (Hoogeveen, Veenendaal, Utrecht, Zoetermeer, Hengelo of Veldhoven) je standplaats, en start je een afwisselend, uitdagend project in de profit of non-profit sector. 

• Doorgroeien als volwaardig IT-professional: al werkende leer je verder, ontwikkel jij je in de richting die je zelf kiest en word je steeds meer ervaren.

Meer inhoudelijke informatie over het IT Traineeship

DOORGROEIEN, OOK NA JE IT TRAINEESHIP

We beloven je een enorm snelle groei in ons vakgebied. En er komt een moment dat je geen IT Trainee meer bent, maar een ervaren professional op het gebied van kwaliteit en veiligheid in IT. Houdt het dan op? Nee, je blijft je als professional bij SYSQA gewoon verder ontwikkelen. Daarvoor hebben we een divers ontwikkelprogramma opgesteld. Zo kun je doorgroeien tot topconsultant in de richting die jij ambieert. Heb jij die ambitie? Dan zorgen wij voor de randvoorwaarden, opleidingen, training en begeleiding. Zodat jij je ambitie ook écht waar kan maken.

DURF TE GROEIEN

Dit is hét moment dat de rest van je carrière kan bepalen. Pak nu jouw kans op een carrière in IT! Je wordt tijdens ons traject opgeleid en begeleid door betrokken collega’s. Ook wanneer je met een gave, uitdagende opdracht bezig bent. Dan moet je natuurlijk wel een beetje lef hebben, om de stap naar IT te maken én om je kansen te pakken. Met een beetje durf maak jij hier een prachtige start in IT. Dus: durf jij?

HOE ZIET EEN DAG ERUIT ALS JE IN OPDRACHT ZIT?

WIE IS SYSQA ALS WERKGEVER

SYSQA is ondanks haar 21 jaar een organisatie van bijna 100 professionals (met de meest uiteenlopende achtergronden) die samen de digitale wereld van veel verschillende gave klanten verbeteren. Zowel in de profit als in de non-profit sector. Dat doen we door ons te focussen op de kwaliteit en veiligheid van IT. Eén van onze sterke eigenschappen is dat we jonge talenten zoals jij zeer snel laten groeien in ons vakgebied. Dat doen we in ons IT Traineeship.

Bij SYSQA is alles een team effort. We lossen samen problemen op en vieren onze successen. Er is veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling met een groot opleidingsaanbod, waar we leren van onze fouten en elkaar stimuleren om ieder keer wat nieuws te leren.

Voor afleiding en je collega’s spreken na het werk zorgen we natuurlijk ook. Van sportevenementen tot SYSQA events waarin we met elkaar erop uit gaan, je kunt het zo gek niet bedenken.

Je komt te werken in een informele organisatie met gedreven professionals. We zijn erg trots op de diversiteit aan collega’s bij SYSQA. We willen groeien en creëren de best mogelijke werkomgeving zodat iedereen kan excelleren in zijn vakgebied.

Hierdoor word je direct onderdeel van een grote groep experts waar jij je kennis kan halen, maar ook kan brengen. Daarnaast krijg je de vrijheid om eigen initiatieven te nemen en je ideeën in de praktijk te brengen. In een kennismakingsgesprek vertellen we hier graag meer over.

EEN GREEP UIT ONZE OPDRACHTGEVERS

WIE BEN JIJ

Als toekomstige SYSQA-collega ben jij iemand die:

  • wil samenwerken met een team van gedreven collega’s;
  • kennisdeling, leergierigheid, gedrevenheid en flexibiliteit in je DNA hebt zitten;
  • goede beheersing heeft van de Nederlandse taal;
  • hbo of wo is afgestudeerd.

WAT HEBBEN WE JE TE BIEDEN

  • Direct een vast contract.
  • Een salaris van € 2300 – € 2600 bruto plus onderstaande secundaire arbeidsvoorwaarden.

SOLLICITEREN OP DEZE IT TRAINEE VACATURE

Word jij onze nieuwe SYSQA-collega? Solliciteer dan via de blauwe button hier beneden! Heb je eerst nog vragen over de functie? Bel of mail gerust naar Jaline Doedijns (088 733 1337 / werken@sysqa.nl).

SOLLICITATIEPROCES: IN 5 STAPPEN NAAR JE NIEUWE BAAN