IT Trainee

Solliciteer nu

IT Trainee


Heb je je zinnen gezet op een carrière in de IT? Maar dan niet alleen op een puur technische functie? Als je een hbo/wo achtergrond hebt, analytisch sterk bent, geïnteresseerd in processen die spelen in organisaties waar Business en IT samenkomen, dan kan je deze kans niet laten schieten!

Full-time · Bunnik

DIT IS JOUW IT TRAINEESHIP

Je start samen met andere trainees aan het IT Traineeship. Het programma bestaat uit:

• Een interne opleiding: je gaat diverse diploma’s en certificaten behalen die je nodig hebt om een vliegende start in de IT te maken.

• Ervaring op doen bij een van onze opdrachtgevers: een afwisselend, uitdagend project in de profit of non-profit sector.

• Doorgroeien als volwaardig IT-Professional: al werkende leer je verder, ontwikkel jij je in de richting die je zelf kiest en word je steeds meer ervaren.

Meer inhoudelijke informatie over het IT Traineeship

DOORGROEIEN, OOK NA JE IT TRAINEESHIP

We beloven je een enorm snelle groei in ons vakgebied. En er komt een moment dat je geen IT Trainee meer bent, maar een ervaren professional op het gebied van kwaliteit en veiligheid in IT. Houd het dan op? Nee, je blijft je als professional bij SYSQA gewoon door ontwikkelen. Daarvoor hebben we een divers ontwikkelprogramma opgesteld. Zo kun je doorgroeien tot topconsultant in de richting die jij ambieert. Heb jij die ambitie? Dan zorgen wij voor de randvoorwaarden, opleidingen, training en begeleiding. Zodat jij je ambitie ook écht waar kan maken.

WIE IS SYSQA ALS WERKGEVER

SYSQA is ondanks haar 21 jaar een organisatie van bijna 100 professionals (met de meest uiteenlopende achtergronden) die samen de digitale wereld van veel verschillende gave klanten verbeteren. Zowel in de profit als in de non-profit sector. Dat doen we door ons te focussen op de kwaliteit en veiligheid van IT. Eén van onze sterke eigenschappen is dat we jonge talenten zoals jij zeer snel laten groeien in ons vakgebied. Dat doen we in ons IT Traineeship.

Bij SYSQA is alles een team effort. We lossen samen problemen op en vieren onze successen. Er is veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling met een groot opleidingsaanbod, waar we leren van onze fouten en elkaar stimuleren om ieder keer wat nieuws te leren.

Voor afleiding en je collega’s spreken na het werk zorgen we natuurlijk ook. Van sportevenementen tot SYSQA events waarin we met elkaar erop uit gaan, je kunt het zo gek niet bedenken.

Je komt te werken in een informele organisatie met gedreven professionals. We zijn erg trots op de diversiteit aan collega’s bij SYSQA. We willen groeien en creëren de best mogelijke werkomgeving zodat iedereen kan excelleren in zijn vakgebied.

Hierdoor word je direct onderdeel van een grote groep experts waar jij je kennis kan halen maar ook kan brengen. Daarnaast krijg je de vrijheid om eigen initiatieven te nemen en je ideeën in de praktijk te brengen. In een kennismakingsgesprek vertellen we hier graag meer over.

WIE BEN JIJ

Als toekomstige SYSQA collega ben jij iemand die:

  • Wil samenwerken met een team van gedreven collega’s;
  • Kennisdeling, leergierigheid, gedrevenheid en flexibiliteit in je DNA hebt zitten;
  • Hbo of wo is afgestudeerd.

WAT HEBBEN WE JE TE BIEDEN

  • Direct een vast contract.
  • Een salaris van €2.300 – €3.200 bruto plus onderstaande secundaire arbeidsvoorwaarden.

SOLLICITEREN OP DEZE IT TRAINEE VACATURE

Word jij onze nieuwe SYSQA collega? Solliciteer dan via de blauwe button hier beneden! Heb je eerst nog vragen over de functie? Bel, app of mail gerust naar Nicole van der Vlag (06 15 45 94 75 / nvandervlag@sysqa.nl).