Business Analist

Solliciteer nu

IK WIL BUSINESS ANALIST WORDEN!

Help jij met het opstellen van een datingprofiel voor je vrienden? Als er iemand in je familie hulp nodig heeft met het uitzoeken van een nieuwe telefoon bellen ze jou! Dan ligt jouw toekomst misschien wel bij SYSQA. Bekijk daarom deze vacature als Business Analist eens!

Full-time · SYSQA

WAT DOET EEN BUSINESS ANALIST

Een Business Analist bij SYSQA vormt de schakel tussen softwareontwikkelaars en gebruikers. Maar wat vertel je op je schoolreünie?

We kennen het allemaal, iedereen heeft een mening over de app of programma wat we gebruiken. ‘Zou het niet handig zijn als?’, ‘Weet je wat handig zou zijn…’ en ‘Ik snap niet dat de ontwikkelaars van dit programma niet…’. Maar wie zorgt er nou voor dat die wensen daadwerkelijk worden gehoord en gerealiseerd? De Business Analist!

Als Business Analist bij SYSQA voer je bij klanten analyses uit op een berg aan wensen en eisen vanuit de organisatie. Vervolgens breng je een advies uit over de mogelijke oplossingen. Deze wensen en eisen moeten eerst worden opgehaald bij verschillende gebruikers. Die gebruikers zijn erg verschillend. Zo spreek je met managers, systeembeheerders, marketing medewerkers of ontwikkelaars. Dit doe je als Business Analist op verschillende manieren, bijvoorbeeld via interviews of het organiseren van een workshop. De verschillende gebruikers spreken allen een andere ‘taal’ dan ontwikkelaars. Het is aan jou de taak om deze vertaalslag te maken.

Deze werkzaamheden als Business Analist bij SYSQA voer je uit voor bijvoorbeeld een webshop van een grote retailer of voor een vakantiepark. Hiermee zorg je ervoor dat restaurants hun eten en drinken kunnen inkopen zodat jij een biertje op het terras kunt drinken en dat Nederlanders zorgeloos een huisje kunnen huren.

IK ZIE EEN CARRIÈRE ALS BUSINESS ANALIST ECHT WEL ZITTEN, MAAR WAAR MOET IK BEGINNEN?

Je toekomstige SYSQA collega’s zullen je vertellen dat jij het verschil maakt tussen een niet werkend IT systeem en een werkend IT systeem. Dit komt doordat je als Business Analist oog hebt voor de wensen en eisen op detailniveau. En als geen ander begrijpt wat de gebruikers willen. Klinkt interessant toch? Om dat slim en efficiënt te doen heb je kennis nodig. En je toekomstige SYSQA collega’s hebben deze kennis. Zij kunnen jou uitleggen wanneer wensen en eisen ‘SMART’ genoeg zijn.

DURF TE GROEIEN

Dit is hét moment dat de rest van je carrière kan bepalen. Pak nu jouw kans op een carrière in IT! Je wordt tijdens ons traject opgeleid en begeleid door betrokken collega’s. Ook wanneer je met een gave, uitdagende opdracht bezig bent. Dan moet je natuurlijk wel een beetje lef hebben, om de stap naar IT te maken én om je kansen te pakken. Met een beetje durf maak jij hier een prachtige start in IT. Dus: durf jij?

WIE IS SYSQA ALS WERKGEVER

Bij SYSQA is alles een team effort. We lossen samen problemen op en vieren onze successen. Er is veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling met een groot opleidingsaanbod, waar we leren van onze fouten en elkaar stimuleren om ieder keer wat nieuws te leren.

Voor afleiding en je collega’s spreken na het werk zorgen we natuurlijk ook. Van sportevenementen tot SYSQA events waarin we met elkaar erop uit gaan, je kunt het zo gek niet bedenken.

Je komt te werken in een informele organisatie met gedreven professionals. We zijn erg trots op de diversiteit aan collega’s bij SYSQA. We willen groeien en creëren de best mogelijke werkomgeving zodat iedereen kan excelleren in zijn vakgebied.

Hierdoor word je direct onderdeel van een grote groep experts waar jij je kennis kan halen maar ook kan brengen. Daarnaast krijg je de vrijheid om eigen initiatieven te nemen en je ideeën in de praktijk te brengen. In een kennismakingsgesprek vertellen we hier graag meer over.

WIE BEN JIJ

Als toekomstige SYSQA collega ben jij iemand die:

  • Wil samenwerken met een team van gedreven collega’s;
  • Kennisdeling, leergierigheid, gedrevenheid en flexibiliteit in je DNA hebt zitten;
  • Hbo of wo is afgestudeerd.

WAT HEBBEN WE JE TE BIEDEN

  • Een vast contract.
  • Een salaris van €2.300 – €3.200 bruto plus onderstaande secundaire arbeidsvoorwaarden.

SOLLICITEREN OP DEZE BUSINESS ANALIST VACATURE

Word jij onze nieuwe SYSQA collega? Solliciteer dan via de blauwe button hier beneden! Heb je eerst nog vragen over de functie? Bel, app of mail gerust naar Nelleke Mensink (06 442 706 64 / nmensink@sysqa.nl).